Despre noi - DeLuat.ro

Transport Gratuit pentru comenzile care depasesc 179 Lei

Povestea noastra…

despre-noi

#DeLuat….parte din viata voastra

De la primii pasi in viata ne legam sentimental de incaltarile, care ne ghideaza pasii spre cele mai frumoase amintiri!! Crestem…si ajungem sa facem pasi tot mai importanti in viata

….dragostea pentru picioarele noastre si ceea ce purtam este bazata pe comoditatea cu care este rasfatat piciorul – eleganta pusa in valoare

„Pasi siguri si fermi spre cele mai frumoase directii”. Aceasta este deviza noastra si credem in ea caci frumusetea se defineste prin detalii.

O femeie este ca un diamant…cu cat este mai fericita cu atat va straluci mai tare, iar cu pantofii ideali stralucirea va fi garantata!!

Avem emotii, trairi….evenimente unice in viata, unde fiecare detaliu conteaza!! Alegerea incaltarilor ne ofera atractia maxima, seductie si siguranta in orice clipa a vietii.

Cu fiecare pas ne simtim mai iubite, mai frumoase si mai atragatoare de aceea haideti sa alegem impreuna acel mic detaliu care ne transforma o zi obisnuita intr-una prea frumoasa ca sa fie definita de zambetele si bucuria cu care radiem.

#DeLuat este primul pas pentru un mers frumos, plin cu amintiri superbe in care pantofii purtati va vor rasfata din plin picioarele!!

DE CE AM ALES sa fac acest pas?

am ales sa existam pentru VOI femei superbe, fiinte minunte care prin eleganta, stralucire si zambetul vostru minunat dati culoare in jurul vostru!!

Noi vrem sa oferim frumusete, vrem sa fim alaturi de voi la fiecare pas important facut in viata…

Se spune ca in spatele fiecarei femei fericite sta un barbat care o iubeste, noi completam: si o pereche de pantofi perfecti pentru a se bucura din plin de succesul avut, de iubire si de TOT ce o inconjoara!!

am ales sa existam pentru VOI pentru a va (re)aminti ca adevarata frumusetea incepe din suflet, se modeleaza cu un mers elegant si se desavarseste langa un barbat puternic prin valori morale.

Vrem sa fim parte din viata voastra, sa fim pentru voi ceea ce insemnati voi pentru noi !

TOT CE ESTE MAI SPECIAL IN VIATA ASTA va dorim!!!

#DeLuat.roparte din viata voastra

Contact

Telefon: 0721 442 442
contact@deluat.ro

Piata Alba Iulia, nr. 5, Bl. i4, Ap. 21, Sector 3 Bucuresti
Luni – Vineri: 10am – 18pm

Echipa

 • gabriel

  Gabriel Florin Mamiron

  CEO

 • daniel

  Constantin Daniel

  Webdesigner

 • mihai

  Mihai Feke

  Programator

 • eugen-egii

  Egii Eugen

  Photographer

 • simona

  Culea Simona

  Content Writers

 • Maia

  Paraschiv Maia

  Social Media

Updating ..

Mai adauga produse in valoare de: 179.00 lei pentru a beneficia de Transport Gratuit!
Coșul tău este gol.
×
Alege categoria