Casual vs office!

26/04/2017 0 Comentarii Branding,

Datorită creșterii culturii "tricoului și blugi" în industria software-ului, mulți oameni au început să se întrebe dacă codul vestimentar "costum și cravată" este chiar necesar pentru uzura afacerilor. De exemplu, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a apărut pe podeaua Bursei de Valori din New York pentru IPO-ul companiei, purtând doar blugi și un hanorac. CEO-ul târziu al Apple, Steve Jobs, și-a făcut puloverul de țestoasă negru într-o piesă de modă iconică. Prin alegerile lor de moda, acesti antreprenori miliardari au dovedit cu siguranta ca purtarea hainelor oficiale nu te face intotdeauna de succes. În timp ce o mare majoritate a companiilor au îmbrățișat îmbrăcămintea casuală de afaceri, întrebarea rămâne: trebuie să se tragă o linie pentru ceea ce este potrivit să se poarte la birou?

"Codurile de îmbrăcăminte s-au relaxat cu timpul, mai ales odată cu introducerea" blugi de vineri "și îmbrăcăminte casuală dot-com", a spus Iuda Kurtz, de la BPI Group, o firmă de consultanță pentru resurse umane din Chicago, Illinois. "Ceea ce este considerat" potrivit "variază în funcție de companie și de cultură, precum și de ce părți ale casei sunt strict interne față de client / public cu care se confruntă".

În articolul CNN, "Decodarea codului de îmbrăcăminte la locul de muncă", Kevin Sheridan, vicepreședinte senior al optimizării resurselor umane la Avatar HR Solutions din Chicago, a declarat: "Politicile privind codul de îmbrăcăminte merg pe o linie fină între portretizarea imaginii profesionale clienților și clienților Angajații să fie confortabili, angajați și expresivi. "

Mulți cred că trebuie să te îmbraci întotdeauna pentru slujba pe care o dorești, nu cea pe care o ai în prezent. La urma urmei, ceea ce purtați este reprezentativ pentru imaginea dvs. personală. Dacă purtați blaturi de rezervă tăiate și bomboane stropite cu acid, pentru a lucra, vă marcați ca pe o persoană care nu-i pasă de curățenie și întreținere. Prin urmare, nu trebuie să vă interesați de stil, clasă și organizare, care sunt calități care completează eficiența și productivitatea. Veți fi etichetați drept "leneși" și "incapabili să lucrați bine".

De asemenea, la evenimentele de interconectare și interviuri, angajatorii își formează primele impresii despre dvs., bazându-vă pe modul în care vă simțiți profesional și inteligent. Ei vă judecă personajul, personalitatea și inteligența pe cât de bine vă prezentați. Prin urmare, se recomandă purtarea de bluze formale sau semi-casual pentru birouri și evenimente profesionale, pentru a evita să fie rău ulterior.

Potrivit articolului din Forbes, "Este o rochie obișnuită care vă ucide productivitatea la locul de muncă?" Nivelul de vigilență este afectat de ceea ce purtați. Un studiu a constatat că oamenii au manifestat o atenție sporită atunci când purtau haina de laborator a medicului. Când aceiași oameni purtau o haină identică, dar li se spusese că era o haină de pictor, nu erau la fel de atent ca înainte. Dr. Karen Pine, profesor de psihologie la Universitatea din Hertfordshire și psiholog de modă, a explicat: "Când punem un articol de îmbrăcăminte, este comun ca purtătorul să adopte caracteristicile asociate cu acea îmbrăcăminte. O mulțime de îmbrăcăminte are semnificație simbolică pentru noi, fie că este vorba de "îmbrăcăminte de lucru profesionistă" sau de "relaxare în week-end", așa că atunci când o punem, primim creierul să se comporte în mod corespunzător cu acel înțeles. Ocazional ar putea determina un angajat să se simtă mai puțin concentrat, vigilent și productiv.

Respectăm regula "îmbrăcăminte inteligentă", ceea ce înseamnă că trebuie să purtați ceva inteligent și potrivit pentru birou, dar nu ceva în care nu vă simțiți confortabil. Acesta este un cod de îmbrăcăminte semi-casual care se sprijină mai mult pe uzura profesională . Deoarece ne place să purtăm o îmbrăcăminte relaxată pentru a ne ajuta să ne simțim confortabil și totuși productivi. De exemplu, blugi sunt permise, dar flip-urile și sandalele nu sunt. Credem că atunci când te îmbraci inteligent, te simți mai încrezător și mai competent în tine și în munca ta.

Cum rămâne cu locul dvs. de muncă? Ne-ar plăcea să aflăm despre opiniile dvs. pe această temă. Vă rugăm să nu ezitați să postați comentariile dvs. de mai jos.

Etichete: Casual Office

Scrie un comentariu