Cizmele la moda ale acestui sezon.Fiecare sezon nou presupune o reorganizare a garderobei, dar există itemuri care nu vor fi niciodată out of style, iar cizmele din piele ecologica conduc detaşat în clasamentul lor. Dacă e piele eco premium, cu finisare mată sau cu textură lucioasă, ele sunt o garnaţie a calităţii şi a confortului, dar şi o marcă a tendinţelor în vogă!


Cizme tip UGG

Când au apărut prima dată, cizmele tip UGG au dat naştere multor controverse, dar, de atunci, încet şi sigur, cuceresc continuu publicul feminin. De obicei, fashionistele insistă să le considere insuportabile, numai până ajung să le probeze şi descoperă de fapt cât de confortabile sunt.  Cizmele UGG în nuanţe vibrante sunt pata de culoare într-un outfit ce poate include un pulover de iarnă, pantaloni negri, cu talie înaltă şi o jachetă cu guler amplu, asimetric.


Cizme lungi

Cizmele lungi şi-au atins momentul de glorie într-un timp relativ scurt şi continuă să se menţină în top. Silueta lor înaltă dă o notă evidentă de senzualitate oricărei ţinute. Ele se asortează excelent cu blugi mulaţi, leggings şi colanţi, rochii şi fuste mini. Sunt accesorii de primă opţiune în outfiturile elegante, au spart codurile vestimentare şi fac senzaţie în stilul office, Cizmele lungi nu mai sunt o alternativă, ci o necesitate, nu constituie o achiziţie, ci prefigurează o investiţie.


Cizme cu toc gros

Cizmele cu toc gros admit jeansi în aproape orice variantă, pentru ţinute casual şi se aliniază cu convingere unei ţinute office, fiindcă ştiu din experienţă că o adevărată working girl nu va apărea niciodată la birou nearanjată. Cizmele cu toc gros pot fi în spatele regiei unui scenariu de o simplitate pătrunzătoare: pantaloni cigarette şi o cămaşă de mătase, un blazer, un palton de sezon, adică distribuţia ideală într-un scurt metraj...despre iarnă.


Cizme îmblănite, fără toc

Blana e căptuşirea de dorit pentru cizmele de iarnă care fac faţă cu adevărat îngheţului, iar absenţa tocului e o garanţie în plus a siguranţeui în mers. De aceea, fashionistele înfruntă viforul şi gerul înarmate pe măsură: cu o pereche de cizme îmblănite, cu talpă joasă.  Ele se asortează foarte bine cu blugi sau colanţi şi neapărat cu pulovere lungi, care depăşesc zona coapselor.


E dificil desigur ca unul şi acelaşi model de cizme să însumeze toate aceste calităţi la un loc, dar e suficient, pentru a-şi onora statutul de piesă must have a sezoanelor reci


Spor la cumparaturi!


Comentarii:


Fii primul care isi spune opinia


Pentru a lasa un comentariu te rog logheaza-te
×

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Deluat (deluat.ro), cat si politica de confidentialitate. Site-ul Deluat (deluat.ro) este operat de societatea Deluat Pantofi S.R.L., cu punct de lucru deschis in Aleea Calistrat Hogas, nr. 28 D-E, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J15/1472/2017, CUI 38417170. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Deluat (deluat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Deluat (deluat.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Deluat (deluat.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Deluat (deluat.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Deluat (deluat.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Deluat (deluat.ro) sau asociatii / partenerii / afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Deluat (deluat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Deluat (deluat.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@deluat.ro

Despre schimb si retur:

- Daca marimea nu ti se potriveste, sunteti rugati sa sunati la numarul de telefon: 0721442442 sau sa completati formularul de RETUR si va contactam noi in maxim 3 zile lucratoare.
- In cazul unui schimb, daca este vorba de nepotrivirea marimii, taxa de curierat este suportat de Dvs. ( 17 lei in toata tara );
- Pentru schimb, noi trimitem curierul la Dvs acasa, iar cand primiti coletul nou il predati pe cel vechi la schimb in starea in care l-ati primit;
- Daca nu ati primit ceea ce ati comandat sau produsul are un defect, atunci taxa de curierat este suportata in totalitate de noi.
- Pentru a trimite coletul retur catre noi, trebuie sa apelati la o firma de curierat ( ex: UrgentCargus, FanCurier, Nemoexpress );
- Trimiti produsul ambalat corespunzator la adresa din formularul de CONTACT;
- Taxa de curierat pentru retur este suportata de Dvs;
- Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat;
- Cutia produsului trebuie sa fie nedeteriorata sau lipita cu scoci;
- Atasati in cutia produsului, numarul de comanda, numele dumneavoastra, numarul de telefon si contul unde vreti sa va viram banii, cat si motivul returului.
- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs;
- Daca nu aveti cont bancar, puteti apela la o cunostinta si noi viram banii in maxim 14 zile de la primirea coletului;
- Taxa de curierat nu se restituie in cazul unui retur, noi restituim doar banii pe produs.

×

Lista ta de favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite este nevoie sa te loghezi in cont.
In cazul in care nu ai un cont, haide sa il cream impreuna!
×

Abonare Newsletter

Felicitari!

Te-ai abonat cu succes, verifica email-ul pentru a accesa codul de reducere !