Cum aleg incaltamintea iarna aceasta?


Cum aleg incaltamintea iarna aceasta?

 

 

Cizmele,bocancii si botinele fac furori aceasta iarna.

Pnetru ca noi ne dorim ca tu sa stii mai multe detalii despre cum sa alegi incaltamintea aceasta iarna, am scris acest articol. Inspira-te din ceea ce spun specialistii si alege sa porti intotdeauna ceea ce te defineste si ceea ce te inspira. Nu omite sa iti faci tinute funcky. Poti asorta foarte usor cizmele iarna aceasta, asa ca lasa-te dusa de val si fii in centrul atentiei.

 

Odată cu venirea sezonului rece, în magazine au apărut noile colecţii de ghete, cizme, botine şi bocanci de iarnă. Dacă mergi la cumpărături, va trebui să ştii cum să alegi cea mai potrivită pereche de încălţăminte, cum s-o întreţii şi cum s-o porţi corect în funcţie de materialul din care e confecţionată, dar şi în funcţie de vremea de afară. Uite ce ai de făcut!

 

Talpa trebuie să fie antiaderentă, cu striaţii adânci şi dintr-un material cauciucat, elastic. Acest tip de talpă te va ajuta să mergi în siguranţă pe gheaţă şi polei. Evită încălţămintea cu talpă rigidă, deoarece îţi va îngreuna mersul. 

 

Încălţămintea trebuie să fie foarte comodă. Alege cizme şi ghete puţin mai largi pentru că iarna vei purta şosete sau ciorapi mai groşi. Probează ghetele în magazin şi fii atentă la orice senzaţie neplăcută pe care o resimţi. 

 

Modelele îmblănite sunt recomandate persoanelor care stau mult afară, expuse frigului. Dacă lucrezi la birou, ar trebui să eviţi căptuşeala de blană, deoarece îţi va fi foarte cald. La birou porti sa porti botine sau ghetute deoarece majoritatea modelelor sunt captusite.

 

Cum păstrezi ghetele noi?

 

Când ajungi acasă, şterge-le cu o cârpă uscată din bumbac eliminând petele de noroi şi apa. Apoi, lustruieşte-le cu o cremă de ghete sau cu lapte demachiant. În acest fel, materialul nu va crăpa şi nu se va scoroji. Pielea întoarsă este foarte pretenţioasă. Încălţămintea fabricată din acest material nu trebuie purtată decât când afară este uscat pe jos. Noroiul şi apa o deteriorează rapid. Nici un tip de încălţăminte nu se usucă la temperaturi ridicate, pe caloriferul fierbinte sau deasupra aragazului. Dacă nu le mai porţi pentru o perioadă mai lungă de timp, pune în interiorul ghetelor şi cizmelor hârtie de ziar pentru ca încălţămintea să-şi menţină forma, iar materialul să stea întins. 

 

Aşa usuci cizmele ude 

 

Scoate branţurile şi şireturile, apoi şterge încălţămintea cu o cârpă uscată şi curată atât pe exterior, cât şi în interior. Introdu până la vârfuri ghemotoace din hârtie de ziar care vor absorbi umezeala. Tot pentru eliminarea umezelii pune în interiorul ghetelor o cană cu orez. Un alt truc este să usuci încălţămintea în faţa unui ventilator sau cu ajutorul feonului setat la o temperatură scăzută. Multe persoane care au uscător de rufe pun încălţămintea în cuvă, alături de mai multe prosoape şi setează o temperatură scăzută. Cizmele şi ghetele se usucă într-o cameră încălzită şi bine ventilată, departe de orice sursă de căldură.

 

3 sfaturi de care să ţii cont

 

Ghete – Se poartă când afară e zăpadă, plouă, este gheaţă sau noroi. Talpa trebuie să fie mai groasă şi mai solidă.  

UGG – Sunt destinate zilelor cu temperaturi scăzute, când pe jos este uscat. Ploaia, apa, noroaiele deteriorează materialul. 

Cizme din cauciuc – Încalţă-le în zilele ploioase sau când afară sunt bălţi şi noroaie. Cizmele de cauciuc te protejează de apă, dar au şi dezavantaje: materialul nu lasă aerul să circule, iar pielea nu poate să respire în voie.

Comentarii:


Fii primul care isi spune opinia


Pentru a lasa un comentariu te rog logheaza-te
×

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Deluat (deluat.ro), cat si politica de confidentialitate. Site-ul Deluat (deluat.ro) este operat de societatea Deluat Pantofi S.R.L., cu punct de lucru deschis in Aleea Calistrat Hogas, nr. 28 D-E, Sector 3, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J15/1472/2017, CUI 38417170. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului Deluat (deluat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Deluat (deluat.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Deluat (deluat.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Deluat (deluat.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Deluat (deluat.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Deluat (deluat.ro) sau asociatii / partenerii / afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Deluat (deluat.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Deluat (deluat.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: contact@deluat.ro

Despre schimb si retur:

- Daca marimea nu ti se potriveste, sunteti rugati sa sunati la numarul de telefon: 0721442442 sau sa completati formularul de RETUR si va contactam noi in maxim 3 zile lucratoare.
- In cazul unui schimb, daca este vorba de nepotrivirea marimii, taxa de curierat este suportat de Dvs. ( 12 lei in Bucuresti, respectiv 17 lei in tara );
- Pentru schimb, noi trimitem curierul la Dvs acasa, iar cand primiti coletul nou il predati pe cel vechi la schimb in starea in care l-ati primit;
- Daca nu ati primit ceea ce ati comandat sau produsul are un defect, atunci taxa de curierat este suportata in totalitate de noi.
- Pentru a trimite coletul retur catre noi, trebuie sa apelati la o firma de curierat ( ex: UrgentCargus, FanCurier, Nemoexpress );
- Trimiti produsul ambalat corespunzator la adresa din formularul de CONTACT;
- Taxa de curierat pentru retur este suportata de Dvs;
- Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorat;
- Cutia produsului trebuie sa fie nedeteriorata sau lipita cu scoci;
- Atasati in cutia produsului, numarul de comanda, numele dumneavoastra, numarul de telefon si contul unde vreti sa va viram banii, cat si motivul returului.
- Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs;
- Daca nu aveti cont bancar, puteti apela la o cunostinta si noi viram banii in maxim 14 zile de la primirea coletului;
- Taxa de curierat nu se restituie in cazul unui retur, noi restituim doar banii pe produs.

×

Lista ta de favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite este nevoie sa te loghezi in cont.
In cazul in care nu ai un cont, haide sa il cream impreuna!
×

Abonare Newsletter

Felicitari!

Te-ai abonat cu succes, verifica email-ul pentru a accesa codul de reducere !