Regina Maria a României, de o frumuseţe ieşită din comun...

30/03/2017 0 Comentarii

Regina Maria a României, de o frumuseţe ieşită din comun…

Pe 29 octombrie 1875, la Eastwell Park, în Anglia, s-a născut Regina Maria a României, fiica cea mai mare a lui Alfred Ernest Albert de Saxa-Coburg şi Gotha, duce de Edinburgh şi a Mariei Alexandrovna Romanov, unica fiică a ţarului Alexandru al II-lea al Rusiei.

În timpul wholesale mlb jerseys copilăriei, s-a cheap nba jerseys ataşat foarte mult de Victoria, sora ei mai mică. Potrivit Wikipedia, la vârsta de cheap mlb jerseys zece ani, a fost domnişoară de onoare la căsătoria prinţesei Beatrice, cheap mlb jerseys cea mai by tânără fiică a Reginei Victoria. Peste şase ani, s-a logodit Trade cu prinţul Ferdinand de Hohenzollern, moştenitor al tronului României. După sosirea în ţara noastră, a reuşit încă de la început să se integreze, fiind numită „Mama Regină“.

De o frumuseţe ieşită din comun şi cu o personalitate complexă, Regina Maria a militat pentru interesele României în plan fi extern, fiind un adevărat ambasador al ţării, precum şi ! o prezenţă permanentă pe front, fiind supranumită „Mama răniţilor“ sau „Regina soldat“. A fost sfătuitorul cel mai de preţ al Regelui Ferdinand, până la decesul acestuia, în anul 1927, iar după venirea la tron a fiului ei, Carol, a fost îndepărtată din viaţa publică.

Regina Maria a trecut în nefiinţă la vârsta de 63 de ani, la Sinaia, decesul fiind anunţat de cheap nfl jerseys Carol al II-lea, după ce corpul neînsufleţit a fost depus la Castelul Pelişor. Una dintre ultimele sale dorinţe a Hilton fost ca inima să îi fie depusă la capela Bisericii Stella Maris, din Balcic.

Sursa

Scrie un comentariu