Intrebari

Cat costa livrarea produselor?

Orice comanda care depaseste 159 lei beneficiaza de transport GRATUIT ! Pentru comenzi sub 159 lei, in functie de adresa de livrare, costurile sunt urmatoarele: In Bucuresti si Ilfov: 12 lei - In tara, fara limita de km: 17 lei.

In cat timp primesc produsele?

Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp dupa comanda. De regula, livrarea la domiciliu se face in 24 de ore, insa in functie de distante, poate ajunge pana la 48 de ore.

Cand sunt procesate comenzile?

Daca plasezi o comanda online sau telefonic pana in ora 15:00, comanda va fi procesata in aceasi zi. Comenzile dupa ora 15:00 vor fi procesate si trimise a doua zi lucratoare.

Ce trebuie sa fac daca am gresit in comanda modelul, numarul produsului sau datele mele?

Daca ai gresit comanda, numarul sau datele tale, poti suna la 0721 442 442 in zilele lucratoare si in intervalul orar 10:00 - 18:00 sau ne poti trimite un e-mail la adresa: contact@deluat.ro

Pot comanda online de pe site daca nu am cont?

Da, poti comanda online is fara sa-ti faci cont, daca completezi informatiile personale corect. Iti poti face cont pentru a facilita comenzile ulterioare.

Datele mele sunt in siguranta?

Desigur! Toate datele cumparatorilor sunt protejate conform legii 677/2001 si sunt folosite doar in scopul declarant de acest site strict pentru realizarea comenzilor. Site-ul nostru DeLuat.ro nu promoveaza spamul si detine certificate SSL, asadar nu facem publice datele primite si nu vindem baze de date cu informatii referitoare la contactele personale ale clientilor.

Ce trebuie sa fac daca nu mi se potriveste numarul?

Daca numarul nu ti se potriveste, il poti trimite catre noi iar noi iti schimbam numarul in cel mai scurt timp. Pentru mai multe detalii accesati Categoria Returnari..